Personvern hos Compute

Behandlingsansvarlig

Petter André Ådland er på vegne av Compute AS ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, selskap, telefonnummer og e-postadresse. Vi lagrer i tillegg adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan brukere navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne følge opp og gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi behandler adferdsmønster for å kunne forbedre brukeropplevelsen på vår nettside.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, selskap, telefon og e-postadresse benyttes for å besvare din henvendelse til oss. Der du har samtykket, vil opplysningene også benyttes til å gi deg informasjon og tilbud fra oss via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for disse behandlingen er personvernforordningen 6.1 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta videre informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden den beste brukeropplevelsen. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din henvendelse, lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud, Petter André Ådland, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes til post@compute.no