IT

IT og ERP

Jobb effektivt om dagen.

Sov godt om natten.

 1. Workplace

  Her tar vi vare på alle deler som påvirker den ansatte sin arbeidshverdag. Dette kan inkludere: identitetshåndtering, enhetshåndtering, klient- og e-postsikkerhet, sikring og drift av Microsoft tenant samt tilgang til vårt supportapparat.
 2. Virksomhetsstyring

  Compute er en sertifisert Visma forhandler, og leverer et bredt spekter av produkter og tjenester tilknyttet områdene ERP, HR og CRM. Våre hovedprodukter er Visma Business (NXT), Visma.net Payroll, Visma Lønn og Visma Periode & År.
 3. Hardware og software

  Vi tilbyr IT- og programvareløsninger og har et bredt spekter av ulike programmer og tjenester.
 4. Rådgivning

  Trådløst kontor? Hvilken serverløsning bør du gå for? Hvilke applikasjoner egner seg best for din bedrift? Hvordan kan virksomheten effektiviseres? Vi er her for å hjelpe deg med å forbedre dine forretningsprosesser.

Vi kontrollerer jevnlig at alt er som det skal og tar nødvendige backuper og oppdateringer. Du bestemmer selv om du vil eie eller leie software og hardware.

IT

Har du lyst å bli bedre kjent med oss?

Vi tar gjerne et møte der vi serverer kaffe og får litt mer innsikt i din bedrift og hvilke utfordringer og muligheter du ser fremover. Hvem vet, kanskje finner vi tonen og etablerer et spennende og lønnsomt samarbeid for begge parter.

Ta gjerne kontakt med oss!