HR for små og mellomstore bedrifter!

HR

I følge SSB finnes det 630 000 små og mellomstore bedrifter i Norge. Det er faktisk sånn at de fleste i den norske arbeidsstyrken jobber i en liten eller mellomstor bedrift. Disse bedriftene befinner seg i et slags mellomrom der de må forholde seg til de utfordringer som kommer i forhold til personaladministrasjon, uten at de har et dedikert team som kan håndtere det.

Vi i Compute People lanserer nå et samarbeid med Huma!

humalogo

Grunnen til at vi gjør dette er for å bistå våre kunder med HR-relatert arbeid. Huma har bygget et HR-system som kan hjelpe deg med tilrettelagte maler, tydelige prosesser, huskelister og dokumentasjon. Sammen med rådgivere hos oss ønsker vi å bistå dere i store og små problemstillinger relatert til deres medarbeidere.

Vi i Compute People er svært stolte av å kunne tilby både kunnskap og erfaringen hos oss, og teknologikompetansen som er i Huma!

Vårt felles mål er at det skal være enkelt å være god på personaladministrasjon. Det er en av de viktige basis byggeklossene i god HR. Du som leder med personalansvar kan føle deg trygg på at du får den støtten du trenger, og at avgjørelsene dine er godt fundamentert. Personaladministrasjon og HR trenger ikke å være vanskelig.


Med Huma og Compute har du all hjelpen du trenger for videre vekst!