Microsoft Copilot

Microsoft Copilot er en AI-drevet assistent som er integrert med Microsoft 365-appene. Denne assistenten kan hjelpe deg med å løse komplekse arbeidsoppgaver, forbedre produktiviteten og øke kreativiteten din. Her er noen av de viktigste fordelene ved å bruke Microsoft Copilot:

  1. Tidsbesparelse: Ved å bruke Microsoft Copilot kan du spare tid på å utføre oppgaver som ellers ville tatt lengre tid å fullføre. Copilot kan hjelpe deg med å finne informasjon, lage presentasjoner, skrive e-postmeldinger og mye mer.
  2. Økt produktivitet: Copilot kan hjelpe deg med å automatisere arbeidsflyten din og gjøre det enklere å samarbeide med andre. Denne assistenten kan også hjelpe deg med å organisere arbeidsoppgavene dine og gi deg påminnelser om viktige frister.
  3. Personlig assistanse: Copilot kan lære av dine arbeidsvaner og gi deg personlig assistanse som passer dine behov. Denne assistenten kan også gi deg anbefalinger basert på tidligere arbeid og hjelpe deg med å finne de beste løsningene på problemene dine.
  4. Økt kreativitet: Copilot kan hjelpe deg med å utvikle nye ideer og løsninger på problemer. Denne assistenten kan også hjelpe deg med å finne inspirasjon og gi deg nye perspektiver på arbeidet ditt.
  5. Sikkerhet og personvern: Copilot er utviklet med sikkerhet og personvern i tankene. Denne assistenten er integrert med Microsoft 365-appene og gir deg tilgang til enterprise-grade sikkerhet, personvern og overholdelse-

Microsoft Copilot er en kraftig assistent som kan hjelpe deg med å forbedre produktiviteten og øke kreativiteten din. Ved å bruke denne assistenten kan du spare tid, automatisere arbeidsflyten din og få personlig assistanse som passer dine behov. Copilot er også utviklet med sikkerhet og personvern i tankene, slik at du kan være trygg på at dine data er beskyttet.

Microsoft Copilot koster $30/mnd og er fra 2023 tilgjengelig for bedrifter med enterprise-lisenser. Fra 2024 blir den også tilgjengelig for bedrifter med business-lisenser!