Optimalisering av likviditet med Visma Business NXT

Visma

Oppdag hvordan Visma Business NXT kan hjelpe deg med å administrere og optimalisere likviditeten din. Lær hvordan du kan skape en skreddersydd ERP-plattform i skyen og automatisere økonomiske prosesser for å sikre bedre kontroll og innsikt i din bedrifts økonomi.

Likviditet er et viktig konsept innen økonomi og forretningsdrift. Det refererer til et selskaps evne til å oppfylle sine kortsiktige økonomiske forpliktelser ved å ha tilstrekkelig kontanter eller likvide midler tilgjengelig. God likviditet er avgjørende for en sunn økonomisk drift, det gir selskapet muligheten til å betale regninger, lønninger og andre utgifter til rett tid.

Som forhandler med over 20 års erfaring med ERP fulgte vi spent med da Visma tidligere i år lanserte Business NXT. Dette er en programvareløsning som tilrettelegger for grenseløse muligheter med åpen API. Som bruker får du muligheten til å skreddersy din egen ERP-plattform i skyen. Du kan enkelt effektivisere og automatisere økonomiske prosesser, inkludert håndtering av likviditet.

Gjennom Business NXT kan du ha full oversikt over din likviditet. Du får tilgang til rapporter og analyser som gir innsikt i din bedrifts kontantstrøm. Dette gjør det lettere å ta informerte beslutninger når det gjelder utgifter, investeringer og likviditetsstyring generelt. Programmet gir deg også muligheten til å automatisere mange av dine økonomiske prosesser. Dette inkluderer fakturering, betaling av regninger, håndtering av innkjøp og mye mer. Ved å automatisere disse prosessene kan du spare tid og ressurser, samtidig som du sikrer nøyaktighet og effektivitet.

Fordeler med Visma Business NXT for likviditetsstyring

  • Skreddersydd ERP-plattform: Med Visma Business NXT kan du skape en ERP-plattform som er skreddersydd for dine spesifikke behov. Dette gir deg en mer effektiv og optimal likviditetsstyring.
  • Automatisering av prosesser: Ved å automatisere økonomiske prosesser kan du redusere risikoen for menneskelige feil og øke nøyaktigheten i dine likviditetsberegninger.
  • Innsikt og rapportering: Visma Business NXT gir deg tilgang til omfattende rapporter og analyser som gir deg innsikt i din likviditet. Du kan enkelt generere rapporter som viser kontantstrøm, likviditetsprognoser og betalingsstatus for å ha full oversikt over økonomien din.
  • Integrasjon med andre systemer: Visma Business NXT kan integreres med andre viktige systemer og verktøy som du bruker i bedriften din. Dette gjør det enklere å samle og analysere data fra ulike kilder, slik at du kan ta velinformerte beslutninger om likviditetsstyring.
  • Fleksibilitet og skalerbarhet: Visma Business NXT er en skybasert plattform, noe som gir deg fleksibilitet og skalerbarhet når det gjelder å håndtere likviditet. Du kan tilpasse og utvide plattformen etter behov, enten du driver en liten bedrift eller en større organisasjon.
  • Sikkerhet og datasikring: Visma Business NXT tar sikkerheten på alvor og implementerer strenge sikkerhetstiltak for å beskytte dine økonomiske data. Dette inkluderer kryptering, sikkerhetskopiering og tilgangskontroll for å sikre at dine sensitive opplysninger er trygge.

Er du nysgjerrig på Visma Business NXT? Compute kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra kartlegging til opplæring!